Construction Technology Lamthi Group | Rreth Nesh
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rreth Nesh

Construction Technology

KOMPANIA JUAJ E NDËRTIMEVE

Construction Technology është kompania më e re pjesë e “Lamthi Group” e cila e shtrin aktivitetin e saj në fushën e ndërtimit. Ajo mundëson ndërtim impiantesh kondicionimi dhe pishinash, si dhe gjithashtu duke u fokusuar në ndërtimet industriale, komerciale dhe ato rezidenciale. Per të është e rëndësishme të dëgjojë kërkesat specifike të klientit dhe të krijoj një projekt të personalizuar për ta. Falë stafit tonë me eksperiencë në fushën e ndërtimeve, sot jemi më të motivuar për të qenë zgjedhja juaj e parë dhe e vetme në këtë fushë.

Për më shumë informacion rreth nesh

Për ndertime të sigurta dhe të realizuara nga profesionistë, zgjidhni “Construction Technology.