Construction Technology Lamthi Group | Just another WordPress site
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

CILËT JEMI

NJIHUNI ME CONSTRUCTION TECHNOLOGY

Construction Technology është kompania më e re pjesë e “Lamthi Group”, e cila  shtrin aktivitetin e saj në fushën e ndërtimit. Ajo mundëson ndërtim impiantesh kondicionimi dhe pishinash, si dhe gjithashtu duke u fokusuar në ndërtimet industriale, komerciale dhe ato rezidenciale. Per të është e rëndësishme të dëgjojë kërkesat specifike të klientit dhe të krijojë një projekt të personalizuar për ta. Ju mbetet vetëm të na zgjidhni.

Garanci në ndërtim

Për çdo ndërtim tuajin, jemi përherë të orientuar drejt ndërtimit me materialet më të sigurta dhe një pune korrekte.

Menaxhim projektesh

Në çdo ditë të aktivitetit tonë, kujdesemi të kryejmë një menaxhim dhe survejim të krejt proçesit të punës.

Profesionalizëm

Përmes stafit tonë profesional, ju sigurojmë një ndërtim të rregullt, të shpejtë dhe sipas kërkesave tuaja specifike.

SHËRBIMET TONA

IMPIANTE PISHINASH

IMPIANTE KONDICIONIMI

IMPIANTE REZIDENCIALE

IMPIANTE REZIDENCIALE

IMPIANTE KOMERCIALE

IMPIANTE INDUSTRIALE

Për më shumë informacion rreth nesh

Për ndertime të sigurta dhe të realizuara nga profesionistë, zgjidhni “Construction Technology.